Alla inlägg den 18 augusti 2013

Av Emilia - 18 augusti 2013 08:19

Har haft två helt underbara dagar!
Igår hade vi några timmar kvar att spendera på cyklarna vi hyrt, så vi bestämde oss för att göra vad vi vad mest sugna på att göra. Eftersom vi behöver leva ganska ekonomiskt med tanke på längden på vår resa, så bestämde vi oss för att köpa med oss frukost från en affär istället för att äta frukost på ett diner. Vi tog cyklarna uppför några branta backar, och bestämde oss för att åka till Golden Gate Park, eftersom vi inte hann med det dagen innan. Vi köpte med oss frukost (eller ah, ett paket riskakor och ett paket cream cheese) från en lokal affär, innan vi trampade som galningar uppför alla backar tills vi kom fram till parken. Vädret var sådär, det var ganska kallt men det var uppehåll, så vi bestämde oss för att sitta på en bänk i rosenträdgården i Golden Gate Park. Väldigt mysigt, även om frukosten var lagom mättande. Efter det cyklade vi tillbaka till stället där vi hade hyrt cyklarna, lämnade tillbaka dem, och gick sedan mot hotellet, vilket var en bra bit bort. Självklart blev det strålande sol, så vi var lagom svettiga när vi kom fram till hotellet. Vi tog det lugnt, tvättade för första gången på en vecka (mamma, tvättmedlet gjorde att vissa av de vita strumporna blev gulfläckiga?? Förlåt Jakob, jag tror det kan ha varit några av dina strumpor, jag köper nya till dig när jag kommer hem) och tog det bara lugnt.
Vi gjorde oss i ordning, och sedan hämtade Ryan (min mammas brylling) upp oss på vårt hotellet. Han bjöd oss på en restaurang i Marina District som serverade supergod mat, och den var behövlig efter vår halvdana riskaksfrukost! Efter det åkte vi över Golden Gate Bridge, och vi fick till och med se den denna gången! Så konstigt, dimman låg supertät över första delen av bron, men när vi var halvvägs över klarnade det upp, himlen blev klarblå och vi fick en härlig vy över bron!
Vi tog oss till Auburn där mina släktingar bor, och där väntade Marie och Billye (Ryans mamma och mormor), sådana underbara människor! Tyvärr var inte Maries man hemma under helgen. Vi satt ner och pratade en lång stund allihopa, sedan var det dags för oss att sova, då det var väldigt sent. När vi vaknade dagen efter såg insåg vi vilket fantastiskt läge och vy de hade. Stort fint hus, och en väldigt inbjudande pool. Ryan och Marie gjorde glutenfria, swedish pancakes, vilket var väldigt uppskattat. Till det åt vi frukt, bacon, juice och gott tillbehör till pannkakorna. Efter det fick vi en rundtur runt Auburn av Ryan, jättemysig stad, en väldigt amerikansk sådan! 
Vi åkte tillbaka till Maries hus, packade våra grejer och åkte till Ryans syster Erin och hennes man Dan i Roseville. De bodde jättefint, hade två fina barn (Liam och Corinne), tre hundar, stor trädgård och en underbar pool. Det var runt 35 grader här, så mycket varmare än i San Francisco! Vi satt och pratade länge, sedan badade vi alla i poolen, vilket var väldigt härligt! Efter det grillade vi en massa gott och hade en jättehärlig middag. Tyvärr kunde vi inte stanna allt för länge, då jag och Emma måste stiga upp vid 6 imorgon och fixa inför vår bussresa som börjar imorgon.
Ryan körde oss tillbaka till hotellet i San Francisco, och nu håller vi på och göra iordning inför imorgon. Nu kan jag tyvärr inte skriva mer, måste hjälpa Emma som just skar sig med rakhyveln i pannan (fråga inte hur det gick till, hon vet inte ens själv). Har iallafall haft kanonfina dagar med helt underbara människor! San Francisco har varit superfint, men nu är vi redo för fler äventyr!


Här har ni lite härliga bilder från dessa fina dagar:
                       

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards